Susținem toti clienții noștri prin consultanță specializată pentru a-și îmbunătăți productivitatea, adaptând spațiul de lucru la strategiile companiei și la nevoile oamenilor.

30 ani Quadrifoglio

Suport clienti

Departamentul de vânzări Quadrifoglio este împărțit pe zone geografice și oferă asistență pe parcursul întregului proces (de la prima întâlnire cu compania până la serviciile post-vânzare).


Oferim asistență și consiliere comercială, tehnică și grafică pentru proiecte și pentru selectarea produselor în funcție de tip și dimensiune, buget, dezvoltare grafică, logistică și asamblare.

 

Design si proiectare in pcon planner

Oferim clienților noștri asistență pentru proiectare grafica cu resurse interne dedicate și o aplicație puternică de design grafic 2D și 3D pCon PLANNER: simplu, gratuit și conceput să creeze medii virtuale complexe. Dezvoltarea imaginilor redate în 2D și 3D cu impact vizual mare, vederi izometrice și în perspectivă, planuri de podea, detalii și prețuri ale fiecărui articol din catalogul nostru de mobilier de birou, import de planuri AUTOCAD și o colecție largă de gadgeturi pentru a vă mobila și îmbunătăți mediile de lucru. 

https://pcon-planner.com

Intregul catalog este disponibil pentru a vă crea și mobila spatiile de lucru prin implementarea planurilor care includ componente din colecțiile noastre.

Reprezentantii nostri de vanzari va stau la dispozitie pentru informații suplimentare despre modul de utilizare al programului nostru pCon Planner. Aflați cum să proiectați spații virtuale cu produsele noastre!

pCon planner Pentru Arhitecti si DESIGN-eri

pCon.planner este un program pentru amenajări interioare!

Cu ajutorul instrumentelor sofisticate, se pot crea concepte complete 3D. Cu doar câteva click-uri, se pot construi ziduri, pardoseli, tavane, precum și insera ferestre, uși, tapet și parchet în planul tău. 

Accesul fără efort la modelele noastre 3D de înaltă calitate, aduce viață în planurile tale și asigură o experiență optimă de utilizator. Mulțumită unei varietăți de opțiuni de prezentare, poți prezenta desenele ca o imagine, o imagine panoramică de 360 de grade, un video sau un obiect 3D în browser.

Cu pCon.planner poți insufla viaţă ideilor tale.

Va invităm sa ne contactați telefonic sau prin email,
completand campurile de mai jos

Formular de Contact

Completați formularul de mai jos pentru mai multe informațiile despre noi sau produsele noastre .
Vom răspunde direct la adresa de e-mail indicată.


  DesignerArhitectRevanzatorAltele






  logo-Quadrifoglio

  Contact QUADRIFOGLIO ROMANIA

  Email:

  > Zona MUNTENIA-DOBROGEA-MOLDOVA

  > Zona BANAT-CRISANA

  > Zona TRANSILVANIA

  Web IT

  www.quadrifoglio.com

  Web RO

  www.quadrifoglio.ro

  Home » SUPORT CLIENTI
  Open chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna!
  Va putem ajuta cu mai multe informatii?