Home » PRODUSE » SOLUTII ACUSTICE » LIGHT Sound

Art Direction

LightSound include o serie de accesorii pentru aplicatii si versiuni suspendate, de tavan, de perete si cablu ale modulelor. Cu elemente simple si usoare, usor de instalat, sistemul poate rezolva situatii individuale pe birouri sau poate concepe adevarate insule de confort.

Pentru a confirma versatilitatea sistemului, posibilitatea de a alege distributia liniara a LED-urilor în modulele de lumina proiectate ca aluminiu extrudat subtire cu carcasa dubla sau de a personaliza panourile fonoabsorbante alegand tesaturi din diverse culori, pentru a permite combinatii infinite.

light&sound

Ideea de a combina cuvintele Lumina și Sunet într-o singura expresie este esența acestui produs, care a ajuns sa fie un raspuns la nevoile de confort acustic si vizual în mediile de birou.

Minim si usor,

LightSound este un sistem modular de auto-sustinere format din elemente de iluminat cu LED alternate cu panouri absorbante de sunet.

Panou triunghiular suspendat / fixat pe perete / tavan. În versiunea suspendata, poate fi combinata cu lampile Triangle si Easy din colectia LightSound.

Acest design, care a fost dezvoltat avand în vedere bunastarea utilizatorului, combina functionalitatea cu stilul, permitandu-va sa va furnizati spatiul cu cea mai mare libertate de configurare, asigurand în același timp niveluri remarcabile de performanta tehnica.

Va invităm sa ne contactați telefonic sau prin email,
completand fomularul de mai jos

Formular de Contact

Completați formularul de mai jos pentru toate informațiile despre panouri acustice Light&Sound.
Vom răspunde direct la adresa de e-mail indicată.


  DesignerArhitectRevanzatorAltele


  Iti mai recomandam si:

  Home » PRODUSE » SOLUTII ACUSTICE » LIGHT Sound
  Open chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna!
  Va putem ajuta cu mai multe informatii?