Home » PRODUSE » SCAUNE ERGONOMICE

Va invităm sa ne contactați telefonic sau prin email,
completand campurile de mai jos

Formular de Contact

Completați formularul de mai jos pentru mai multe informațiile despre noi sau produsele noastre .
Vom răspunde direct la adresa de e-mail indicată.


  DesignerArhitectRevanzatorAltele


  logo-Quadrifoglio

  Contact QUADRIFOGLIO ROMANIA

  Email:

  > Zona MUNTENIA-DOBROGEA-MOLDOVA

  > Zona BANAT-CRISANA

  > Zona TRANSILVANIA

  Web IT

  www.quadrifoglio.com

  Web RO

  www.quadrifoglio.ro

  Elementele cheie ale scaunelor ergonomice pentru birou

  Un amestec perfect de confort, funcționalitate și calitate este ascuns în colecțiile noastre de scaune de birou pentru zonele dedicate managerilor sau angajaților.

  Crearea unor condiții de lucru confortabile, care combină uzabilitatea și estetica, stau la baza filozofiei noastre în ceea ce privește scaunele de birou. Scaunele noastre de birou sunt concepute pentru a minimiza disconfortul în timpul orelor de munca, combinând grija pentru sanatatea angajaților, confortul și designul ergonomic elegant.

  Oferim un confort sporit în spațiile de lucru contemporane și ne concentrăm asupra bunăstării fizice chiar și după multe ore de lucru. Catalogul nostru de scaune ergonomice este conceput pentru a răspunde unui set complet de nevoi estetice, funcționale și pragmatice, inclusiv latura creativă, flexibilitate extinsă în designul interiorului de birou și standarde riguroase de sănătate.

  O atenție deosebită este acordată performanței mobilierului și scaunelor de birou, designului ergonomic al scaunului de lucru în conformitate cu standarde medicale pentru a asigura bunastarea angajaților. Aplicăm tehnologii moderne de design pentru a extinde adaptarea scaunelor de birou la diferite posturi și pentru a îmbunătăți ajustările scaunelor la mobilierul de birou. Iubitorii de frumos vor fi deosebit de mulțumiți de fotoliile și canapele Quadrifoglio, proiectate într-un stil rafinat care va dura în timp.

  Aflați mai multe informații, explorați cataloagele noastre, descoperiți avantajele scaunelor noastre de birou și a mobilierului de birou care vor satisface chiar și cele mai exigente cerințe.

  Home » PRODUSE » SCAUNE ERGONOMICE
  Open chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna!
  Va putem ajuta cu mai multe informatii?