Home » PRODUSE » PARTITII & CABINE ACUSTICE

Va invităm sa ne contactați telefonic sau prin email,
completand campurile de mai jos

Formular de Contact

Completați formularul de mai jos pentru mai multe informațiile despre noi sau produsele noastre .
Vom răspunde direct la adresa de e-mail indicată.


  DesignerArhitectRevanzatorAltele


  logo-Quadrifoglio

  Contact QUADRIFOGLIO ROMANIA

  Email:

  > Zona MUNTENIA-DOBROGEA-MOLDOVA

  > Zona BANAT-CRISANA

  > Zona TRANSILVANIA

  Web IT

  www.quadrifoglio.com

  Web RO

  www.quadrifoglio.ro

  Elementele cheie ale partitiilor si cabinelor acustice pentru birou

  Proiectarea impresionantă combinată cu o distribuție eficientă a spațiului de lucru definește pereții despărțitori Quadrifoglio.

  Partițiile de birou Quadrifoglio întruchipează aspectele pozitive ale subdiviziunii spațiului de lucru, deoarece acestea sunt produsul diferitelor tehnici de inginerie și proiectare.

  La Quadrifoglio tratăm tehnologia partiției ca reprezentarea perfectă a unei idei de birou, ca un proces colectiv și productiv, în conformitate cu ideile de colaborare și solicitările de confidențialitate. În plus, spațiile uriașe transformate în cubicals inteligente de diferite forme și dimensiuni răspund perfect cerințelor moderne de optimizare a spațiului de lucru.

  Quadrifoglio Group oferă vaste oportunități de compoziție și integrare completă a spațiilor de birouri partiționate: zonele angajaților, birourile managerului și executivului, spații universale de colaborare și pentru prezentări, săli de conferințe, medii de întâlnire și recepție. Fiecare perete despărțitor poate varia în ceea ce privește gradul de deschidere și materialele peretelui corespunzătoare funcției spațiului.

  Pereții despărțitori Quadrifoglio pot fi proiectați pentru a face un întreg birou așezat la vedere, pentru a-l percepe ca un spațiu unic de birouri unificat.

  Partițiile de birou ușoare, versatile și funcționale sunt utilizate pe scară largă în corporații mari, precum și în afacerile creative emergente.

  Colecțiile noastre pentru partiționarea de birou creează interacțiuni între diferite spații de lucru, cubicals și spații deschise pentru a satisface chiar și cele mai sofisticate proiecte.

  Contactați-ne pentru a găsi soluții perfect potrivite pentru proiectul dvs. de partiționare a biroului.

  Home » PRODUSE » PARTITII & CABINE ACUSTICE
  Open chat
  1
  Ai nevoie de ajutor?
  Buna!
  Va putem ajuta cu mai multe informatii?